OM MIG

Avbild

Quaver communication startades 2013
av mig, Térèse Hultén Emanuelsson.

För mig är det personliga mötet och en god relation mycket viktigt. Att ha tiden och viljan att lära känna sin kund och därifrån kunna göra det bästa möjliga för denne, oavsett om det handlar om ett företag eller en privatperson.

Jag är diplomerad Grafisk Designer och har en examen inom projektledning och marknadsföring från YH Ggbg:s ”Event marketing och Evenemangsledning” och frilansar inom marknadsföring och grafisk design.

Vägen hit har varit ganska spretig då jag som sexåring bestämde mig för att bli sångerska. Det var det enda jobb jag kunde tänka mig, det och att visa rumpan på fiskfabriken Abba hemma i Kungshamn. Det första alternativet blev det och jag började studera musik redan som tioåring.

Efter studenten flyttade jag så långt jag kunde från den lilla Västkustorten jag kunde vilket för mig var Stockholm. Där studerade jag Musikal och Sång i två år. Under tiden började jag jobba som säljare i butik och det blev mitt “degjobb” medan mitt “kvällsjobb” var som artist i ett tjejband som spelade discopop.

Musik var min identitet och när jag, efter många år, insåg att jag nog behöver göra någonting
annat för att kunna betala hyran så var jag helt vilse.
Vem är jag utan det där? Vad är jag bra på?

Jag gillar att jobba med människor. Jag gillar att jobba kreativt.
Jag gillar struktur och till viss del siffror. Jag har en förmåga att se saker på ett lite större och bredare sätt. Jag gillar att vara snäll.

Efter att ha studerat Marknadsföring och Projektledning ramlade jag liksom in på
den grafiska delen. I mitt musikfokus hade jag inte förstått att alla år av ritande, kluddande på papper vid den väggfasta telefonen och mina omgjorda cd-omslag i mitt flickrum faktiskt var en talang och någonting jag kunde göra. Jag är ingen konstnär med pensel och oljefärg, men jag har en känsla för detaljer och form.
Visuell kommunikation.

Jag behövde inte hitta en ny identitet efter musiken, den har funnits där hela tiden och jag läste till Grafisk Designer och hittade mitt andra hem. Den vuxna versionen av mitt kreativa jag.

Vägen hit har varit lång men mycket lärorik och det tror jag är en styrka i mitt arbete som
Grafisk Designer och Marknadsförare.

Jag hoppas att vi ses!