När livet rullar på…

Tiden räcker inte alltid till det man faktiskt vill att den ska göra...

När livet bara rullar på och man står där en måndag och inser att man missat att man faktiskt har gjort väldigt mycket på väldigt kort tid...

Jag ska väl inte klaga för att jag har mycket att göra. Jag älskar mitt jobb och är lyckligt lottad att jag får hålla på med det jag gör men, det finns alltid ett men, här kommer en liten lista på saker jag hade velat lägga mer tid på under 2017. (Japp, jag är t.o.m. sen med nyårsreflektionerna...)

  • Skapat mer kreativt– nu ligger alla lappar med idéer i en låda och bara väntar på att få bli verklighet

  • Jobbat mer med min hemsida- ja, ni ser ju hur den ser ut...

  • Bloggat mer- med så mycket tankar snurrandes i huvudet så kanske någon kan ge bra tips eller vara intresserad 

  • Glatt mig mer åt mina prestationer- det är så lätt att bara rusa vidare när ett projekt är klart. Men borde det inte firas lite? Tårta på en Torsdag blir väl ingen ledsen av? 

  • Varit lite snällare mot mig själv- den största kritikern utav alla det är jag själv. Ibland kanske det är bra att titta sig i spegeln och säga: "Det där gjorde du jäkligt bra" och high fiva sig själv lite i spegeln... men inte för hårt, man vill ju inte ha sju års olycka! 

  • Tränat- inte tränat mer utan tränat. En sak jag är väldigt bra på att försumma!

  • Vågat mer...

Men 2018 är ju ändå ganska nytt och det är ju aldrig försent att sätta igång... Vad vill du göra 2018?

Jag tänkte våga hoppa och följa mina drömmar...

/Terese

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *