Hösten är här, dags för nystart

Hösten är här och det är ett ypperligt tillfälle att starta om. Få andas frisk luft och i mitt fall, frysa som en hund och få örsprång av den kalla vinden som blåser, från sidan och uppåt, in i märgen.

Hej hej, och välkommen till mitt första inlägg!

När kylan kryper på är det skönt att kunna sitta och jobba vid ett element med en kopp kaffe.
Nu i höst händer det lite grejer här vilket värmen en frusen kreatör.

Just nu sitter du och läser på den sprillans nya hemsidan i den sprillans nya bloggen.
Här kommer det att fyllas på med mer av mitt grafiska arbete men även tankar och idéer som förhoppningsvis kan inspirera dig och din kreativitet i höstmörkret. Det är ju den här tiden på året som en verkligen kan få sitta inne och pyssla och bara grotta ner sig i detaljer utan stress.

En annan rolig sak är att jag nyligen blivit en mycket stolt samarbetspartner till Skärgårdsbröllop som erbjuder bröllopsfester och allt som hör den till ute på Seaside Björkö.
Det ska bli väldigt spännande att få vara en del av deras arbete, och man kan inte hitta en vackrare plats att vara på. Det kommer nog bli ett flertal tillfällen då jag flyttar ut kontoret till Björkö bara för att kunna njuta av den fantastiska havsutsikten.

Jag har ju nu äntligen fått upp den nya sidan här på quaver.se, det var inte det enklaste och mitt upp i flytten från en domän till en annan försvann allt. Och då menar jag verkligen ALLT. Både min nya sida och min gamla sida, så till de som möttes av en tom webbplats här under några dagar ber jag så hemskt mycket om ursäkt till. Men nu är det glömt och och min hjärtklappning över det har avtagit avsevärt.
Vad skulle man göra utan en chattsupport på webbhotellet?

Hoppas ni har det fint i kylan… och glöm inte mössan!

/Terese

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *